Dukatići čuvaju prirodu

Obavijest o obradi osobnih podataka

Sudjelovanjem u edukativnom programu „Dukatići čuvaju prirodu“, učenici nižih razreda osnovnih škola (dalje u tekstu: sudionici) će pristupiti rješavanju kviza te provjeriti znanje o zaštiti prirode i okoliša te pravilnom postupanju s ambalažom proizvoda. U sklopu navedenog programa, sudionicima koji uspješno riješe kviz će biti podijeljene diplome (dalje: Projekt).

U svrhu provedbe Projekta, Dukat prikuplja i obrađuje osobne podatke sudionika Projekta.

U odnosu na Osobne podatke koje Dukat prikuplja, Dukat daje sljedeće obavijesti:

© Dukat, 2024. Sva prava pridržana.
povratak na vrh

Ozren "Ozonko" Dukatić

– sportaš u ekipi. Najviše voli kampirati, planinariti i generalno boraviti na svježem zraku. Brbljav je, znatiželjan, glasan. Nestrpljiv je, često prebrzo reagira, ponekad je baš jako brzoplet.

Zlatka "Zelenka" Dukatić

– umjetnički dio Dukatića. Voli crtati, slikati i uređivati stvari. Najviše voli uređivati namještaj.

Klara Dukatić

Klara je povučena, voli čitati i biti u kući. Ne voli kad je se prisiljava da radi nešto što ostaloj ekipi nekako baš sjeda. Voli raditi rukama. Jako je pažljiva i uredna. Ponekad se previše zadubi u stvari koje je zanimaju pa ne vidi i ne čuje što se događa oko nje.

Marko "Mudrić" Dukatić

Marko zna sve o svemu. Pročitao je sve knjige i enciklopedije. Često zna biti „pametnjaković“ koji se strašno ljuti kada netko pogriješi. Nema strpljenja pomagati drugima, ali zato rado dijeli svoje znanje.

Sven "Smješko" Dukatić

Klarin brat je Sven „Smješko“ Dukatić, znanstvenik među Dukatićima. Dok Marko zna sve što piše u knjigama, Sven je sve to isprobao u svom kućnom laboratoriju. Ponekad je nepažljiv pa mu eksperimenti iscure, raspu se, razlete po cijelom stanu. A onda zna okriviti Zlatku ili Klaru da su napravile nered.